Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Colour Me Organic Reddish Blonde 100g

Radico Colour Me Organic Reddish Blonde kasviväri punablondi 100g

Radico Organic puhdistava shikakai-jauhe 100g

Radico Organic puhdistava shikakai-jauhe 100g

Radico Organic puhdistava reethajauhe 100g

Rating:
100% of 100

Radico luomusertifioitu Reetha-jauhe hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen sekä täydentävä hoito täiden torjuntaan. Erinomainen vaihtoehto shampoolle ja hilseen hoitoon. Sopii kaikille hiustyypeille.

8,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20239

Reetha-jauhe on kiinansaippuamarja-jauhe. Reethajauhe (ritha-jauhe) sisältää luonnollista saponiinia, joka on luonnollinen vaahtoava puhdistusaine. Reetha puhdistaa hiukset ja hiuspohjan perusteellisesti ja tekee hiuksista tuuheat ja säihkyvän kiiltävät. Antibakteerinen reetha-jauhe poistaa hilsettä sekä estää hiustenlähtöä.

Ainesosat: Reethajauhe (Sapindus Mukoross) luomusertifioitu*

*Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty

Reethajauheen käyttö: 

Tee Reetha-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. 

Mikäli halut käyttää Reetha-jauhetta hiusten puhdistukseen voin pitää tahnaa n.10-15 min ajan. Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen akuuttihoidossa toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita. Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Radico on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- luomusertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus