Naturica ylellinen luonnonkosmetiiikan hiustenhoitosarja

Naturica on italialainen hiusammattilaisten kehittämä ylellinen luonnonmukainen hiustenhoitosarja, joka saa voimansa Sisilian luonnosta.

Vulkaaninen vesi ja hedelmällisestä maaperästä saadut ainesosat tekevät sarjan tuotteista ainutlaatuisen. Naturican tuotteet valmistetaan ekologisesti ja vastuullisesti. Tyylikkäät tuotepakkaukset korostavat ekologista ylellisyyttä. Naturican tuotteet ovat ICEA-sertifioituja ja ne sopivat vegaaneille. 

Alla käydään läpi Naturican eri tuotelinjat ja löydät niiden alta kattavat opetusvideot. 

Naturica Moisturizing Defense kuiville ja sähköisille hiuksille

Naturica Moisturizing Defense -tuotteet on suunniteltu antamaan intensiivistä ravintoa ja kosteutta normaaleille,  kuiville ja pörröisille hiuksille. Proteiinipitoinen koostumus, joka sisältää vehnä- ja soijaproteiineja, rypäleensiemen- ja mustamulperiuutteita, E-vitamiinia, pro-vitamiinia B5 ja keratiiniuutetta. Nämä tuotteet kosteuttavat ja hoitavat kuivia ja pörröisiä hiuksia jättäen ne pehmeiksi, silkkisiksi, terveiltä ja kiiltäviltä. 

Naturica Moisturizing Defense tuotteet

Naturican tuotteet löydät täältä 

Naturica Detoxifying Comfort kaikille hiustyypeille

Naturica Detoxifying Comfort -sarjan tuotteet sopivat ihanteellisesti kaikille hius- ja päänahatyypeille. Ne puhdistavat hellävaraisesti tehden hiuksista kiiltävät, elinvoimaiset ja joustavat. Aktiivisia sisilialaisia ​​ainesosia, kuten kaprisuutteen, mintun ja rosmariinin eteerisiä öljyjä sisältävät koostumukset rauhoittavat, suojaavat ja virkistävät herkkää päänahkaa antaen välittömän helpotuksen.

Naturica Detoxifying Comfort Scrub kuorinta sisältää hohkakiveä, jota käytetään poistamaan hellävaraisesti kaikki muotoiluaineiden jäämät ja epäpuhtaudet jättäen hiukset pehmeiksi, kevyiksi, kiiltäviksi ja elvytetyiksi.

Naturica Detoxifying Comfort hiustenhoito

Naturica Volumizing Experience ohuille hiuksille

Erikoislinja hennoille ja velttoille hiuksille. Se antaa hiuksille runsautta, volyymia ja täyteläisyyttä.Volumizing Experience-sarjan tuotteet täydentävät hiusten rakennetta antaen niille volyymia ja vahvuutta sekä kauniin ulkonäön.

Naturica Volumizing Experience -sarjan koostumukset on rikastettu luonnollisilla sisilialaisilla ainesosilla, kuten punaisella sisilialaisappelsiinilla, rosmariinin eteerisellä öljyllä sekä luonnollisilla proteiineilla ja vitamiineilla.

Naturican tuotteet löydät täältä 

Naturica Volumizing Experience

Repairing Deep kuiville vaurioituneille hiuksille

Erittäin kuiville ja vaurioituneille hiuksille Naturica Repairing Deep -tuotteet uudistavat ja selvittävät hiuksia. Tämä sarja ravitsee, kosteuttaa ja korjaa hiuksia syvältä ja antaa niille kiiltoa ja sileyttä rasittamatta niitä.

Tämä koostumus sisältää yhdistelmän sisilialaisia ​​ainesosia, kuten oliivi- ja pistaasiöljyjä, sekä keramideja, pro-vitamiini B5 ja keratiiniuutetta. Hiuksista tulee pehmeät, silkkiset, terveet ja kiiltävät. Naturican tuotteet löydät täältä 

Naturica Repairing Deep kuiville vaurioituneille hiuksille

Energizing Miracle 

Tuotelinja perustuu shampoon ja hiushoitoon, joka on erityisesti suunniteltu ohuille hiuksille. Naturica Energizing Miracle -tuotteet vahvistavat hiuksia ja puhdistavat hiuspohjaa.

Kapris- ja ginsenguutteet vahvistavat hiuksia ja stimuloivat mikroverenkiertoa karvatuppiin asti. Naturican tuotteet löydät täältä 

Naturica Energizing Miracle ohuille hiuksille

Soothing Relief

Naturica Soothing Relief -tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle päänahalle ja hilseileville hiuksille ja hiuspohjalle.

Salvian, timjamin ja kamomillan eteerisiin öljyihin ja punaiseen sisilialaisappelsiiniin perustuvat koostumukset puhdistavat ja rauhoittavat hiuspohjaa tehden hiuksista heleät, pehmeät ja silkkiset. Naturican tuotteet löydät täältä 

Naturica Soothing Relief

Balancing Remedy 

Mieto shampoo, jossa on kevyt koostumus, joka suojaa hiuskuituja ja puhdistaa samalla hellävaraisesti. Se poistaa ja säätelee rasvaisuutta hiuksista ja päänahasta.

Se säätelee talintuotantoa, puhdistaa ja tasapainottaa päänahkaa. F-vitamiini ja pantenoli tunkeutuvat hiuksiin tehden niistä kevyitä, pehmeitä ja kiiltäviä. Naturican tuotteet löydät täältä 

Naturica Balancing Remedy luonnonkosmetiikka