Elle -lehti esitteli nettijutussaan "LUONNONKOSMETIIKAN PARHAIMMISTO" 22.7 mm. Aubrey Rosa Mosqueta -yövoide. Voide on yksi Aubreyn parhaiten myytyjä yövoiteita. Se sisältää luomu Rosa Mosqueta -ruusunmarjansiemenöljyä sekä alfalipoiinihappoja. Alfalipoiinihappojen on todettu silottavan tehokkaasti juonteita. Yhdessä ruusunmarjansiemenöljyn kanssa ne muodostavat tehokkaan yhdistelmän taistelussa ihon kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Nettiartikkelissa kirjoitetaan: 

"Rosa Mosqueta -yövoiteen salaisuus on chileläinen ruusunmarjaöljy, joka pursuaa rasvahappoja, antioksidantteja ja retinolia. Voide palauttaa ihon kosteuden, parantaa hipiän joustavuutta ja imeytyy ihastuttavan nopeasti."  
Tämä tuote on nyt tarjouksessa 25,42 €. 

Aubrey uudisti keväällä 2013 koko ihonhoitosarjan ja tämän tuotteet tilalle on tullut korvaava tuote 
Aubrey Revitalizing Therapy Night Creme -yövoide. Uusi tuote kuuluu Revitalizing Therapy -ihonhoitolinjaa, joka on tarkoitettu kuivan ihon hoitoon. Uusi tuote sisältää sekä Rosa Mosqueta -ruusunmarjansiemenöljyä että alfalipoiinihappoja, mutta uutena raaka-aineena on kultalevää, joka silottaa juonteita. Yövoide on gluteeniton ja sopii vegaaneille. Hinta on 29,90 €.