Keväällä 2013 lanseeratut uudet ihonhoitotuotteet tulivat ensimmäisenä myyntiin Nature kauneuspisteessä Kirkkonummella. Hyvinvointihoitolan yrittäjä ekokosmetologi Anu Ruohosto on ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta 90 – luvulta lähtien ja kertoo luonnonkosmetiikan eduista mielellään asiakkaille, oppilaille ja muuten aiheesta kiinnostuneille. Anu kehitti Aubreyn ihonhoitotuotteista nopeasti Spa –hoidon, joka on nykyisin yksi suosituimmista hoidoista. Otinpa kameran mukaan ja menin katsomaan miten suosittu Tyrni –spa kasvo ja dekolteehoito tehdään. 

 


Hoito aloitetaan kasvojen puhdistuksella, johon käytetään Aubrey Age-Defying Cleanser – puhdistusainetta. Sitä levitetään kasvojen ja dekolteen alueelle. Mieto saippuapohjainen puhdistus sisältää orgaanista jojoba- kookos- ja oliiviöljyöä.


Kasvoihin ja dekoltee – alueelle levitetään runsas kerros Aubrey Age-Defying AHA – naamiota ja annetaan vaikuttaa vähintään 5 min. Tyrnin voimakkaat antioksidantit ja hedelmähappojen yhdistelmä kirkastaa ja rauhoittaa ihoa sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. 


Naamion vaikutuksen aikana asiakkaalle tehdään rentouttavaa pää-, hartia- ja niskahierontaa. Samalla hierotaan asiakkaan kallonpohjan lihaksia. Naamio tuntuu viileältä ja virkistävältä. Naamio poistetaan lämpimällä kostealla kääröllä. Lämmön vaikutuksesta ihohuokoset avautuvat ja ihosta tulee vastaanottavaisempi tulevaa seerumikäsittelyä varten.

Hieronta tehdään kahdella hyvin imeytyvällä kasvoseerumilla: kosteuttava Aubrey Age-Defying ja rauhoittava Calming Skin Therapy. Seerumit rauhoittavat stressaantunutta ihoa ja vähentävät ihon punoitusta; vahvat antioksidantit suojaavat ja tasoittavat ihoa. Kevyt miellyttävä kasvojen ja dekolteen lymfahieronta aktivoi nestekiertoa ja poistaa kasvojen turvotusta. Hieronnan yhteydessä kohotetaan kevyesti kasvojen ihoa. Hoidon lopussa silmänymärysiholle levitetään Aubrey Lumessence Eye Creme -silmänympärysvoidetta. 


Lopputuloksena on kirkastunut ja hehkeä kasvojen ja dekoltee -alue. 

Hoidossa käytetyt tuotteet:

Aubrey Age-Defying Cleanser -puhdistus 100 ml 18,00€
Aubrey Age-Defying Serum - antioksidanttiseerumi 10 ml 19,90€
Aubrey Calming Skin Serum - kasvuseerumi 15 ml 16,50€
Aubrey Lumessence Eye Creme -silmänympärysvoide 15 ml 29,50€

Katso kaikki hoidon kuvat täältä.
Hoidon voi varata www.naturekauneus.fi