Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank

Radico Colour Me Organic kasvivärin käyttöohjeet

Radico Colour Me Organic käyttöohjeet

Valmiste:

                      Tarvittava määrä:

                      20g-30g – Lyhyille hiuksille

                      40g-60g – Olkapäille ulottuville hiuksille (puolipitkät hiukset)

                      70g-100g – Vyötärölle ulottuville hiuksille (pitkät hiukset)

 

Ota hiustesi pituuden mukainen tarvittava määrä jauhetta. Lisää Organic Hair Color -väriaineeseen lämmintä vettä suhteessa 1:3 (1 osa väriainetta ja 3 osaa vettä).

Lisää tarvittaessa vettä saadaksesi aikaan ”jogurttimaisen” koostumuksen. Tahnan ei tule olla liian paksua tai liian laihaa. Levitä tahna hiuksiin aloittaen tyvestä. Levitä tasaisesti latvoihin.

Radico Colour Me Organi kasviväri levitys:

Aloita värin levittäminen tyvestä heti värin sekoittamisen jälkeen. Harmaiden hiusten peittämiseen voi tarvita paksumman kerroksen tahnaa. Kun tahna on levitetty hiuksiin tasaisesti, peitä hiukset pakkauksen mukana tulleella suihkuhatulla.

Vaikutusaika

Odota värin levittämisen jälkeen vähintään 45-60 minuuttia. Mikäli haluat tummemman värin, anna tahnan vaikuttaa pidempään. Väri voi olla hiuksissa turvallisesti jopa kaksi tai kolme tuntia. Hiuksia voi myös lämmittää hiustenkuivaajalla syvemmän värin aikaansaamiseksi.

Huuhtelu

Kun aine on vaikuttanut 45-90 minuuttia, huuhtele hiuksia juoksevan veden alla, kunnes hiuksista valuva vesi on kirkasta. Et tarvitse shampoota. Käytä hoitoainetta tarvittaessa. Muotoile ja kuivaa hiukset haluamallasi tavalla.

 

TÄRKEITÄ HUOMAUTUKSIA

Käytä seos heti kun olet lisännyt kuuman veden värijauheeseen. Älä jätä väriseosta tekeytymään. Muuten voi olla ei-toivottu värjäystulos.

Mikäli haluat mistä tahansa väristä tummemman sävyn, anna tahnan vaikuttaa hiuksissa pidempään ja lämmitä hiuksia vaikutusaikana.

Lopputulos ei välttämättä ole ihanteellinen ensimmäisellä käyttökerralla; etenkin, jos hiukset ovat huonossa kunnossa aiempien kemiallisten käsittelyjen jäljiltä. Näin ollen värjäyksen voi joutua toistamaan 2-3 kertaa halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Suorita värjäykset 24 tunnin välein.

Shampoota ja hoitoainetta ei tarvita hiusten huuhtelemisen jälkeen, mutta niitä voi käyttää halutessaan.

Värjäyksen jälkeen on syytä ottaa huomioon, että väri voi jatkaa tummumista jopa viiden päivän ajan. Orgaaniset hiusvärit hapettuvat ja muuttuvat syvemmiksi ja intensiivisemmiksi muutaman ensimmäisen päivän aikana.

Organic Hair Color -väriainetta voi käyttää permanentattuihin hiuksiin.

Organic Hair Color ei tahraa ihoa pysyvästi.

Huomaathan, että Organic Hair Color on tehty kokonaan yrteistä, ja se on 100 % luonnollinen väriaine. Väriaineen tulokset ovat erilaisia ja hienovaraisempia kuin kemiallisten väriaineiden. Olethan siis kärsivällinen ja nautit Organic Hair Color -väriaineen luonnollisesta lopputuloksesta!

Värjäyksen lopputulos voi vaihdella riippuen hiusten kunnosta ja alkutilanteesta

Älä käytä tuotetta, mikäli olet allerginen joillekin sen ainesosista. Mikäli et ole varma, tee ensin allergiatesti.

Värjäyksen lopputulos voi vaihdella riippuen hiusten kunnosta ja lähtösävystä. Suosittelemme tekemään sävytestin, mikäli haluat nähdä lopputuloksen omiin hiuksiin.

Ongelmatilanteet

Johtuen monesta eri syystä voi joskus harvoin värjätessään kevyt mustalla (Soft Black) väritulos olla purppurapunainen tai värjätessään ruskealla (Brown) väritulos voi olla oranssinvärinen. Toimi näin:

Mikäli väritulos on purppurapunainen, lisää luonnollista hennatahnaa ja hiusten väri muuttuu kevyt mustaksi.

Mikäli väritulos on oranssivärinen, lisää luonnollista indigotahnaa ja väri muuttuu ruskeaksi.