The wishlist name can't be left blank

Uudet tuotteet

Tilaa RSS-syöte
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

Tuotteet 1-10 / 29

Sivu
per sivu
 1. GYADA kirkastava ja elvyttävä kangashiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%

  Stressaantuneille sameille hiuksille

  kookospähkinällä ja Mullein-uutteella

  Gyada Cosmetics -hiusnaamio on tehokas hoito, joka antaa ammattimaisen lopputuloksen. Erityinen pääsuoja kehittää lämpöä ja höyryä hupun sisällä edistäen aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin. Se sisältää kookos- ja avokadoöljyä, jolla on ravitseva ja palauttava vaikutus, yhdessä Mullein-uutteen, Achillea-uutteen ja pantenolin kanssa, jotka auttavat suojaamaan oksidatiiviselta stressiltä ja antavat kiiltoa ja pehmeyttä hiuksille.

  Lisätietoja
  9,90 €
 2. GYADA syväpuhdistava hiuskangasnaamio hilsettä vastaan 60ml
  Rating:
  0%

  Sisältää inkivääriä ja minttua

  Gyada Cosmetics -hiusnaamio on tehokas hoito, joka tarjoaa ammattimaisen lopputuloksen; erityinen höyryvaikutteinen suoja kehittää lämpöä edistäen aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin.Se sisältää mintun ja sitruunan eteeristä öljyä, jolla on puhdistava ja tali tasapainottava vaikutus, synergiassa inkivääriuutteen kanssa, joka puhdistaa päänahkaa ja auttaa poistamaan hilsettä sen luonnollisten antiseptisten ominaisuuksien ansiosta. Sopii erityisesti rasvoittuville hilseileville hiuksille. 

  Lisätietoja
  9,90 €
 3. GYADA hiusväriä suojaava kangas-hiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%

  with Camu Camu hedelmää ja saksanpähkinää

  Värjätyille hiuksille

  Gyada Cosmetics -hiusnaamio on tehokas hoito, joka tarjoaa ammattimaisen lopputuloksen; erityinen höyryvaikutteinen suoja kehittää lämpöä edistäen aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin. Se sisältää pähkinälehtiin perustuvan innovatiivisen sekoituksen, joka auttaa elvyttämään hiusväriä yhdessä Camu Camu -hedelmien, kamomillauutteen, macadamiaöljyn ja pantenolin kanssa, jotka antavat hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa.

  Lisätietoja
  9,90 €
 4. GYADA hair disciplining silottava kangas-hiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%

  Sisältää riisi- ja kauraproteiinia

  Gyada Cosmetics - hiuskangasnaamio on tehokas hoito, joka antaa ammattimaisen tuloksen; erityinen höyryvaikutteinen suoja kehittää lämpöä edistäen aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin. Se sisältää hydrolysoituja riisiproteiinia, vehnäproteiineja, kaurauutetta, keratiinia ja pantenolia, jotka auttavat palauttamaan hiusten kosteuden, sekä silottavat hiuksia, tehden hiuksista helposti kammattavat.

  Lisätietoja
  9,90 €
 5. GYADA talia tasapainottava kangas-hiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%

  Sisältää nokkos- ja koivu-uutetta

  Gyada Cosmetics - hiuskangasnaamio on tehokas hoito, joka antaa ammattimaisen tuloksen; erityinen höyryvaikutteinen suoja kehittää lämpöä edistäen aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin. Se sisältää nokkosen ja koivun uutetta, jolla on talia tasapainottava ja puhdistava vaikutus. Macadamia-öljyä, sarvikarveuutetta ja pantenolia antavat hiuksille pehmeyttä tehden hiukset sileiksi. Sopii kaikille hiustyypeille.

  Lisätietoja
  9,90 €
 6. Gyada ravitseva ja rakennetta uudistava kangashiusnaamio 60ml
  Rating:
  0%

  Sisältää Murumuru-voita ja aminohappoja

  Kuiville ja vaurioituneille hiuksille

  Gyada Cosmetics -hiusnaamio on tehokas hoito, joka antaa ammattimaisen lopputuloksen. Erityinen suoja kehittää lämpöä ja höyryä hupun sisällä edistäen aktiivisten aineosien imeytymistä hiuksiin. Se sisältää Murumuruvoita, arginiinia, glutamiinia, pellavansiemenöljyä sekä Guarana- ja Mallow-kasviuutteita, jotka ovat ihanteellisia parantamaan kuivien ja vaurioituneiden hiusten ulkonäköä.

  Lisätietoja
  9,00 €
 7. GYADA kuivashampoo saksanpähkinä-uutteella ruskeille hiuksille 50ml
  Rating:
  0%

  Gyada innovatiivinen kuivashampoo ihanteellinen pesujen väliin hiusten tuuheuden ja raikkauden palauttamiseksi. Se sisältää riisitärkkelystä, maissitärkkelystä ja kaoliinia, jotka auttavat imemään ylimääräisen talin; Aloe vera -uutteella on rauhoittavat ominaisuudet ja B5-vitamiini edistää hiusten kasvua. Ihanteellinen ruskeille hiuksille, se sisältää saksanpähkinä-uutetta ja erityisiä mineraalipigmenttejä valkoisten jäämien välttämiseksi.

  Lisätietoja
  12,90 €
 8. GYADA kuivashampoo hibiskus-uutteella punaisille hiuksille 50ml
  Rating:
  0%

  GYada kuivashampoo ihanteellinen pesujen väliin hiusten tuuheuden ja raikkauden palauttamiseksi. Se sisältää riisitärkkelystä, maissitärkkelystä ja kaoliinia, jotka auttavat imemään ylimääräisen talin; Aloe vera -uutteella on rauhoittavat ominaisuudet ja B5-vitamiini edistää hiusten kasvua. Ihanteellinen punaisille hiuksille. Sisältää Hibiscus-uutetta ja erityisiä mineraalipigmenttejä valkoisten jäämien välttämiseksi.

  Lisätietoja
  12,90 €
 9. GYADA kuivashampoo vaaleille /blondeille hiuksille kurkumauutteella 50ml
  Rating:
  0%

  Kuivashampoo ihanteellinen pesujen väliin hiusten tuuheuden ja raikkauden palauttamiseksi. Se sisältää riisitärkkelystä, maissitärkkelystä ja kaoliinia, jotka auttavat imemään ylimääräisen talin; Aloe vera -uutteella on rauhoittavat ominaisuudet ja B5-vitamiini edistää hiusten kasvua. Sopii vaaleille / blondeille hiuksille, se sisältää kurkumauutetta ja erityisiä mineraalipigmenttejä vaaleille hiuksille.

  Lisätietoja
  12,90 €
 10. Heritage Store kaneliöljy eteerinen öljy 30ml
  Rating:
  0%

  Se on olennainen hieronnan ainesosa, kaneliöljyä voi käyttää jännityksen lievittämiseksi, elinvoimaisuuden lisäämiseksi ja myös verenkierron edistämiseksi. Se on myös erinomainen ilman raikastaja. Kaneelivedestä tehty suihke poistaa hyvin tunkkaisuutta suljetuista tiloista ja hämäristä huoneen nurkista, se jättää tiloihin puhtaan aromin. 

  Lisätietoja
  28,50 €
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Luettelo Ruudukko

Tuotteet 1-10 / 29

Sivu
per sivu