Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Maternatura kesyttävä hiusnaamio sähköisille hiuksille

Maternatura selvittävä hiusnaamio passionikukalla 200ml

MaterNatura kosteuttava kaurahiusnaamio kiharille hiuksille

Maternatura kosteuttava kaurahiusnaamio 200ml

Maternatura stimuloiva oliivilehti neste 100ml

Luonnonmukainen stimuloiva oliivinlehti neste sisältää oliivinlehtiä ja hoitaa intensiivisesti. Tuotetta levitetään hiuspohjaan ehkäisemään hiustenlähtöä ja vahvistamaan hiusten juuria. Hiustenlähtöön. 

24,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
6156
  • Osta 2 hintaan 23,66 € /kpl ja säästä 5%

Voidaan käyttää hiustenlähtöä ehkäisevästi useita kertoja vuodessa tai tehokuurina ja se on ihanteellinen etenkin stressaavina kausina tai vuodenaikojen vaihtuessa. Tehokkaita kasviuutteita sisältävän koostumuksensa ansiosta nestevahvistaa ja ehkäisee oksidatiivista stressiä.

Käyttö: Tehokuurina Jatkuva käyttö kolmen kuukauden ajan joka toinen päivä. ravistele ennen käyttöä ja ota n. 5 ml mittapipetin avulla. Levitä tuote VAIN hiuspohjaan, ei hiusten pituuksiin. Hiero perusteellisesti sormenpäillä ihoon edistääksesi imeytymistä. Ei huuhdella . Ehkäisevä/kausikäyttö 1-2 kertaa vuodessa. Vahvistaa hiusten kasvukautta. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa 6 viikon ajan.

Ainesosat INCI: Aqua [Water] (Eau), Alcohol denat., Propanediol, Olea europaea (Olive) leaf extract, Avena sativa (Oat) kernel extract (*), Citrus limon (Lemon) peel extract (*), Coffea arabica (Coffee) seed extract (*), Urtica dioica (Nettle) leaf extract (*), Glycerin, Menthyl nicotinate.

*Luomusertifioidut ainesosat AIAB sertifikaatilla

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Maternatura stimuloiva oliivilehti neste 100ml
Arviosi