Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico kasviväri aloituspaketti kampaajille

Radico kasviväri aloituspaketti kampaajille

Radico Colour Me Organic Darkest Ash Blonde tummin tuhkablondi 500g

Radico Colour Me Organic tummin tuhkablondi 500g

Argile Du Soleile musta savijauhe 1kg

Terre Noire de Sarvalin musta savi on ainutlaatuinen väriltään, rakenteeltaan, koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan. Se on 100% puhdasta mineraalia ja yhdistää kaikki saven parhaat ominaisuudet: se puhdistaa ja palauttaa ihon mineraalitasapainon. Musta savi sisältää rautaa, strontiumia, kaliumia, magnesiumia ja hiiltä. Kaikki nämä mineraalit nopeuttavat ihosolujen uusiutumista. Musta savi on erinomainen aknen hoitoon, ihohuokosien supistamiseen ja ihon pintaverenkierron stimuloimiseen. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
31239

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ainesosat: Illite, CI 77499

Savea suositellaan sen erittäin tasapainottavan vaikutuksen ansiosta kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmälle tai helposti ärsyyntyvälle iholle. Kauneusnaamiot on vaivattomia valmistaa. Savea käytetään tavallisen veden, lähdeveden tai suodatetun veden kanssa. Saveen voi yhdistää kasviuutetta, ruusuvettä, yrttijuomaa, eteerisiä öljyjä* tai luomukasviöljyjä  (ruuusunmarjansiemen-, manteli- tai viinirypälesienmöljyn kanssa.

*Eteeristen öljyjen käyttöä tulee valvoa, sillä kaikki eteeriset öljyt eivät sovellu iholle käytettäviksi, ja vielä vähemmän lapsille tai raskaana oleville naisille.

Käyttöohje:

Kaada jauhettua savea kulhoon, joka ei sisällä metallia. Lisää nestettä (lähdevettä tai suodatettua vettä, kasviuutetta, yrttijuomaa tai muuta vastaavaa). Laita ruokalusikallinen savea 1,5 kertaa sen tilavuutta vastaavaan vesimäärään. Odota, kunnes seos liukenee ja vatkaa sitä sitten vähitellen puulastalla, kunnes saat tasaisen ja kermamaisen taikinan. Jos taikina on liian paksua, lisää muutama tippa nestettä. Jos taikina on liian nestemäistä, lisää hieman savea ja sekoita sitä uudelleen. Lisää öljy ja eteerinen öljy vasta silloin, kun savi on sekoittunut hyvin nesteeseen. Levitä taikina käsillä kevyesti hieroen pyörivin liikkein, jotta se imeytyy hyvin ihoon. Anna naamion vaikuttaa noin kymmenen minuutin ajan antamatta massan kuivua ja huuhtele se pois haalealla vedellä. Viimeistele hoito levittämällä iholle kosteusvoidetta. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista