Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Les Argiles Du Soleil Pink Clay

Argile Du Soleile pinkki savijauhe 750g

Argile Du Soleile Rassal savijauhe 1kg

Argile Du Soleile Rassal savijauhe 1kg

Les Argiles Du Soleil violetti savijauhe 750g

Les Argiles Du Soleil violetti savi antaa värittömälle iholle uutta hehkua ja heleyttä. Violetti savi sisältää valkoista savea ja okraa, joka on luonnossa esiintyvä pigmentti. Violetissa savessa on runsaasti piitä, joka absorboi (imee itseensä) epäpuhtaudet puhdistaen ihoa. Se sisältää hyvin vähän mineraaleja ja siksi sopii erinomaisesti kuivalle ja herkälle iholle. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
30164

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ainesosat: Kaoliinisavi, CI77742 (okra, luonnossa esiintyvä pigmentti)

Savea suositellaan sen erittäin tasapainottavan vaikutuksen ansiosta kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmälle tai helposti ärsyyntyvälle iholle. Kauneusnaamiot on vaivattomia valmistaa. Savea käytetään tavallisen veden, lähdeveden tai suodatetun veden kanssa. Saveen voi yhdistää kasviuutetta (ruusuvettä, appelsiininkukkavettä tai muuta vastaavaa), yrttijuomaa, eteerisiä öljyjä* tai luomukasviöljyjä (ruuusunmarjansiemenöljy-, argan-, tyrni ta helokkiöljy.

*Eteeristen öljyjen käyttöä tulee valvoa, sillä kaikki eteeriset öljyt eivät sovellu iholle käytettäviksi, ja vielä vähemmän lapsille tai raskaana oleville naisille.

Käyttöohje: 

Kaada jauhettua savea kulhoon, joka ei sisällä metallia. Lisää nestettä (lähdevettä tai suodatettua vettä, kasviuutetta, yrttijuomaa tai muuta vastaavaa). Laita ruokalusikallinen savea 1,5 kertaa sen tilavuutta vastaavaan vesimäärään. Odota, kunnes seos liukenee ja vatkaa sitä sitten vähitellen puulastalla, kunnes saat tasaisen ja kermamaisen taikinan. Jos taikina on liian paksua, lisää muutama tippa nestettä. Jos taikina on liian nestemäistä, lisää hieman savea ja sekoita sitä uudelleen. Lisää öljy ja eteerinen öljy vasta silloin, kun savi on sekoittunut hyvin nesteeseen. Levitä taikina käsillä kevyesti hieroen pyörivin liikkein, jotta se imeytyy hyvin ihoon. Anna naamion vaikuttaa noin kymmenen minuutin ajan antamatta massan kuivua ja huuhtele se pois haalealla vedellä. Viimeistele hoito levittämällä iholle kosteusvoidetta. 

 

Käytä viikoittain. Vaikutuksen tehostamiseksi voit lisätä muutaman tipan luonnonmukaista kauneusöljyä esim. ruusunmarjansiemeöljy tai chiansimenöljy. 

 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus