The wishlist name can't be left blank
Argile Du Soleile Red Clay Illite Frontenac punainen savijauhe 1kg

Argile Du Soleile Red Clay Illite erittäin hieno punainen savijauhe kg

Argile Du Soleile White Kaolin Clay Izane 750 g

Argile Du Soleile White Kaolin Clay Izane valkoinen savijauhe 750g

Argile Du Soleile keltainen savijauhe 1kg

Les Argiles Du Soleil keltainen savi sisältää runsaasti mineraaleja, joka virkistää, stimuloi ihon pintaverenkiertoa sekä vahvistaa ihoa ja hiuksia. Keltaista savea suositellaan normaalille ja sekaiholle palauttamaan väsyneelle iholle hehkua ja kirkkautta sekä vahvistamaan ihoa. Hiustenhoidossa keltaisen illite-saven käyttöä suositellaan rinnakkain vihreän montmorilloniittisaven kanssa. Sitä käytetään erityisesti heikkojen hiusten vahvistamiseen. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
30089

Please contact us for price.

Savea suositellaan sen erittäin tasapainottavan vaikutuksen ansiosta kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmälle tai helposti ärsyyntyvälle iholle. Kauneusnaamiot on vaivattomia valmistaa. Savea käytetään tavallisen veden, lähdeveden tai suodatetun veden kanssa. Saveen voi yhdistää kasviuutetta (ruusuvettä, appelsiininkukkavettä tai muuta vastaavaa), yrttijuomaa, eteerisiä öljyjä* tai luomukasviöljyjä (ruuusunmarjansiemenöljy-, argan-, tyrni ta helokkiöljy.

*Eteeristen öljyjen käyttöä tulee valvoa, sillä kaikki eteeriset öljyt eivät sovellu iholle käytettäviksi, ja vielä vähemmän lapsille tai raskaana oleville naisille.

 Käyttöohje: Kaada jauhettua savea kulhoon, joka ei sisällä metallia. Lisää nestettä (lähdevettä tai suodatettua vettä, kasviuutetta, yrttijuomaa tai muuta vastaavaa). Laita ruokalusikallinen savea 1,5 kertaa sen tilavuutta vastaavaan vesimäärään. Odota, kunnes seos liukenee ja vatkaa sitä sitten vähitellen puulastalla, kunnes saat tasaisen ja kermamaisen taikinan. Jos taikina on liian paksua, lisää muutama tippa nestettä. Jos taikina on liian nestemäistä, lisää hieman savea ja sekoita sitä uudelleen. Lisää öljy ja eteerinen öljy vasta silloin, kun savi on sekoittunut hyvin nesteeseen. Levitä taikina käsillä kevyesti hieroen pyörivin liikkein, jotta se imeytyy hyvin ihoon. Anna naamion vaikuttaa noin kymmenen minuutin ajan antamatta massan kuivua ja huuhtele se pois haalealla vedellä. Viimeistele hoito levittämällä iholle kosteusvoidetta. 

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Voit olla kiinnostunut myÖs nÄistÄ tuotteista