Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Heritage Store Ipsab hampaiden puhdistusjauhe piparminttu 113g

Heritage Store Ipsab hampaiden puhdistusjauhe piparminttu 113g

Heritage Store Ipsab Mouthwash Concentrate suun puhdistus tiiviste piparminttu 30ml

Kokeile suuhygieniaan luonnon voimakasta suolan, soodan ja piikisaarnin kuoren yhteisvaikutusta. Piikisaarnin kuori on ollut perinteinen alkuperäisten pohjoisamerikkalaisten (intiaanien) hampaiden puhdistusaine. Tiiviste laimennetaan veteen. Piparmintun makuinen.

10,20 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
55425

Koostumus: Water, Zanthoxylum Clava Herculis (Prickly Ash) Bark, Alcohol, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Iodine Trichloride, and Mentha Piperita (Peppermint Redistilled) Oil.

Käyttöohje: RAVISTA HYVIN ENNEN KÄYTTÖÄ! Lisää suun huuhteluun 1 tl. (2 korkillista) 1 litraa vettä kohden. Käytä ikenien hieromiseen apuna liuoksessa kosteutettua sormea tai vanutuppoa 1- 2 kertaa päivässä tai tarpeen tulleen. Huomautus: Älä käytä, jos tiivisteen suojasinetti on rikkotunut tai kadonnut. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Ei saa käyttää alle 6- vuotialle lapsille eikä jodille herkille henkilöille. Konsultoi lääkärisi kanssa tuotteen käytön yhteydessä. Käytä vain ohjeiden mukaisesti. Älä niele. Jos tuotetta on nielty, ota välittömästi yhteys myrkytyskeskukseen.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus