Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Argile Du Soleile Montmorillonite vihreä savijauhe 300g

Argile Du Soleile Montmorillonite vihreä savijauhe 300g

Les Argiles Du Soleil punainen savijauhe 300g

Argile Du Soleile punainen savijauhe 300g

Les Argiles Du Soleil Illite vihreä savijauhe 300g

Les Argiles Du Soleile vihreä illiittisavi poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja supistaa ihohuokosia kiinteyttäen ihoa, kuorien pois kuolleita ihosoluja ja vähentäen aknetulehdusta. Sitä voidaan käyttää myös koko kehon hoitoihin pehmentämään kuivaa ja karheaa ihoa. Illiittisavi sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Käytä viikottain. 

12,50 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
30034

Savea suositellaan sen erittäin tasapainottavan vaikutuksen ansiosta kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmälle tai helposti ärsyyntyvälle iholle. Kauneusnaamiot on vaivattomia valmistaa. Savea käytetään tavallisen veden, lähdeveden tai suodatetun veden kanssa. Saveen voi yhdistää kasviuutetta (ruusuvettä, appelsiininkukkavettä tai muuta vastaavaa), yrttijuomaa, eteerisiä öljyjä* tai luomukasviöljyjä (ruuusunmarjansiemenöljy-, argan-, tyrni ta helokkiöljy.

*Eteeristen öljyjen käyttöä tulee valvoa, sillä kaikki eteeriset öljyt eivät sovellu iholle käytettäviksi, ja vielä vähemmän lapsille tai raskaana oleville naisille.

 Käyttöohje: Kaada jauhettua savea kulhoon, joka ei sisällä metallia. Lisää nestettä (lähdevettä tai suodatettua vettä, kasviuutetta, yrttijuomaa tai muuta vastaavaa). Laita ruokalusikallinen savea 1,5 kertaa sen tilavuutta vastaavaan vesimäärään. Odota, kunnes seos liukenee ja vatkaa sitä sitten vähitellen puulastalla, kunnes saat tasaisen ja kermamaisen taikinan. Jos taikina on liian paksua, lisää muutama tippa nestettä. Jos taikina on liian nestemäistä, lisää hieman savea ja sekoita sitä uudelleen. Lisää öljy ja eteerinen öljy vasta silloin, kun savi on sekoittunut hyvin nesteeseen. Levitä taikina käsillä kevyesti hieroen pyörivin liikkein, jotta se imeytyy hyvin ihoon. Anna naamion vaikuttaa noin kymmenen minuutin ajan antamatta massan kuivua ja huuhtele se pois haalealla vedellä. Viimeistele hoito levittämällä iholle kosteusvoidetta. 

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Les Argiles Du Soleil Illite vihreä savijauhe 300g
Arviosi