Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Argile Du Soleile valkoinen kaoliinisavi jauhe 250g

Argile Du Soleile valkoinen kaoliinisavi jauhe 250g

Argile Du Soleile Blue Clay Blue Du Sud sininen savijauhe 250g

Argile Du Soleile Blue Clay Blue Du Sud sininen savijauhe 250g

Argile Du Soleile Pink Clay pinkki savijauhe 250g

Vaaleanpunainen savi on hellävarainen, sitä suositellaan erityisesti aralle, hauraalle ja kuivalle iholle, jolla on taipumusta punaisuuteen. Sitä voi käyttää herkälle iholle. 

Normaalihinta 14,50 € Tarjoushinta 7,25 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
30119

Argile Du Soleil vaaleanpunaisessa savessa on hyvin paljon hivenaineita, se desinfioi ja korjaa ihovaurioita pehmentäen ihoa. Vaaleanpunainen savi on hyvin hellävaraista, sitä suositellaan erityisesti aralle, hauraalle ja kuivalle iholle, jolla on taipumusta punaisuuteen. Sitä voi käyttää herkälle iholle. Vaaleanpunainen savi soveltuu hyvin käytettäväksi naamioihin. Siihen voidaan helposti lisätä kasviöljyä, kuten (argan-öljyä, avokadoöljyä, helokkiöljyä jne.).

Savea suositellaan sen erittäin tasapainottavan vaikutuksen ansiosta kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmälle tai helposti ärsyyntyvälle iholle. Kauneusnaamiot on vaivattomia valmistaa. Savea käytetään tavallisen veden, lähdeveden tai suodatetun veden kanssa. Saveen voi yhdistää kasviuutetta (ruusuvettä, appelsiininkukkavettä tai muuta vastaavaa), yrttijuomaa, eteerisiä öljyjä* tai luomukasviöljyjä (ruuusunmarjansiemenöljy-, argan-, tyrni ta helokkiöljy.

*Eteeristen öljyjen käyttöä tulee valvoa, sillä kaikki eteeriset öljyt eivät sovellu iholle käytettäviksi, ja vielä vähemmän lapsille tai raskaana oleville naisille.

Ainesosat: Illite clay, 

 Käyttöohje: Kaada jauhettua savea kulhoon, joka ei sisällä metallia. Lisää nestettä (lähdevettä tai suodatettua vettä, kasviuutetta, yrttijuomaa tai muuta vastaavaa). Laita ruokalusikallinen savea 1,5 kertaa sen tilavuutta vastaavaan vesimäärään. Odota, kunnes seos liukenee ja vatkaa sitä sitten vähitellen puulastalla, kunnes saat tasaisen ja kermamaisen taikinan. Jos taikina on liian paksua, lisää muutama tippa nestettä. Jos taikina on liian nestemäistä, lisää hieman savea ja sekoita sitä uudelleen. Lisää öljy ja eteerinen öljy vasta silloin, kun savi on sekoittunut hyvin nesteeseen. Levitä taikina käsillä kevyesti hieroen pyörivin liikkein, jotta se imeytyy hyvin ihoon. Anna naamion vaikuttaa noin kymmenen minuutin ajan antamatta massan kuivua ja huuhtele se pois haalealla vedellä. Viimeistele hoito levittämällä iholle kosteusvoidetta. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus