Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Colour Me Organic Reddish Blonde punablondi 500g

Radico Colour Me Organic Reddish Blonde punablondi 500g

Radico Colour Me Organic Light Brown vaaleanruskea 500g

Radico Colour Me Organic Light Brown vaaleanruskea 500g

Radico Colour Me Organic Light Reddish Blonde vaalea punablondi 500g

Ayurvedisistä kasveista ja yrteistä valmistettu kestoväri kampaamon ammattilaisille jättää hiuksiin luonnollisen vaalean punablondid sävyn ja peittää harmaat tasaisesti. Suojaa ja pehmentää hiuksia palauttaen hiusten luonnollisen kauniin kiillon ja hohdon. Edistää hiuspohjan terveyttä ja stimuloi hiusten kasvua. Kaikille hiustyypeille. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20550

Kirjautuneille ammattilaisille.

Haluatko tarjota kampaamoasiakkaille kauniin luonnollisen hiusvärin, kiiltoa ja tuuheutta, josta asiaat ovat aina unelmoineet? Radico Colour Me Organic tarjoaa Sinulle helppokäyttöisen, turvallisen ja luonnonmukaisen kasvivärin, joka takaa kampaamotyössä ammattimaisen lopputuloksen. 

Radico kasviväri on luotu vuosituhansien traditioita ja nykyaikaista tietämystä yhdistäen. Kasvivärit valmistetaan ayurveda yrteistä ja kasveista, joita on itämaissa käytetty hiusten värjäämiseen ja hoitoon vuosituhansien ajan. Jokainen ayurveda hiusväri sisältää ainesosia, jotka värjäävät, hoitavat hiuksia ja päänahkaa sekä edistävät hiuspohjan terveyttä ja hiusten kasvua. Tämän ansiosta kasvivärien pitkäaikainen käyttö tekee hiuksista terveet, kiiltävät ja tuuheat.

Radico Colour Me Organic on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kasvivärisarja. Kasvit viljellään ja valmistetaan Intiassa, missä aurinko paistaa lähes ympäri vuoden ja kasvit ehtivät kehittää vahvoja väripigmenttejä, josta saadaan laaja väriloisto. Colour Me Organic kasvivärit ovat Ecocert -luomusertifioituja, joka takaa, että koko tuotantoketju on tarkistettu ja tuotteet sisältävät vain puhtainta viljeltyjä ainesosia. 

Radico Colour Me Organic kasviväri sekoituksen etuja: 

Valmiit värisekoitukset ovat helppoja käyttää, lisää vain kuuma vesi

Käyttämällä luomusertifioitua hiusväriä säästät ympäristöä ja voit olla varma tuotteen puhtaudesta

Vähennät omaa altistumista koville kemikaaleille, sillä Radico sisältää vain luomusertifioituja kasveja

Käyttämällä reilusti tuotettua tuotetta tuet maaviljelijöitä ja heidän perheitä alkutuotannossa

Radico Colour Me Organic kasviväri sekoituksia voit sekoittaa keskenään ja näin saat ainutlaatuisia lopputuloksia. 

Muutamia kampaamo-asiakkaiden kommentteja Radicon tuotteista: 

”Helppokäyttöiset tuotteet. Hienon rakenteen ansiosta väri on helppoa levittää ja työskennellä”

”Luotettava lopputulos. Olen käyttänyt Radico tuotteita jo vuosia ja laatu on säilynyt aina samanlaisena”

”Monipuolinen ja laaja valikoima, josta jokaiseen makuun löytyy tuotteita”

Radico Colour Me Organic Light Reddish Blonde ainesosat:

Ainekset INCI:Cassia obovata (ColorlessHenna)*, Indigofera tinctoria (Indigo)*,Lawsonia inermis (Henna)*, Phyllanthus emblica (Amla)*, Eclipta prostrata (Bhringraj)*, Bacopa monnieri (Brahmi)* .

*Ecocert luomusertifioitu

Cassia (Cassia Obovata) antaa värjäävässä seoksessa kullankeltaista sävyä ja korjaa vahingoittuneita hiuksia.  Cassia hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen hoidossa.

Indigo (Indigofera Tinctoria) antaa hiuksiin tummaa sävyä. Indigo on vahvasti antiseptinen, se puhdistaa päänahkaa ja estää tulehdusta. 

Henna (Lawsonia Inermis) antaa hiuksiin kauniin punertavan sävy, silotta ja hoitaa hiuksia. Se hoitaa hilsettä ja päänahan hyvinvointia ja edistää hiusten kasvua.

Amla ( Phyllanthus emblica) sisältää antioksidantteja ja runsaasti C-vitamiinia, joka kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia. Amla hoitaa hilsettä ja säännöllisessä käytössä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista. Tuuheuttaa hiuksia ja lisää kiiltoa.

Bhringraj (Eclipta prostrata) elvyttää hiusten kasvua stimuloimalla verenkiertoa ja estää hiusten lähtöä. Bringraj-jauhe viilentää hiuspohjaa ja uudistaa päänahkaa. Lisäksi se antaa joustavuutta ja tekee hiuksista helpommin kammattavat kuivattamatta tai rasittamatta hiuksia. Sopii käytettäväksi yhdessä amlan, brahmin ja shikakanin kanssa. Sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti ohuille hiuksille.

Brahmi (Bacopa Monnieri) elvyttää ihon pintaverenkiertoa edistäen hiusten kasvua, kosteuttaa päänahkaa ja edistää hiuspohjan hyvinvointia.

Radico Colour Me Organic kasvivärin käyttö

Lue Radico Colour Me Organic kasvivärin käyttöohje täältä

Mikäli asiakas ei ole ennen käyttänyt kasvivärejä, suosittelemme, että teet asiakkaalle allergiatestin. Lue allergiatestin ohjeet täältä

Mikäli haluat tehdä sävytestin, katso ohjeet täältä

Lue Usein kysytyt kysymykset täältä

Muutamia käytännöllisiä vinkkejä ennen käyttöä: 

Ennen kasviväriä suosittelemme hiusten syväpuhdistusta syväpuhdistavalla shampoolla tai savituotteella.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi valitse lähellä asiakkaan omaa väriä oleva värisävy tai 1-2 astetta tummempi sävy. Jos halutaan isompaa lopputulosta, kannattaa varautua tuplavärjäykseen. 

Mikäli haluat oppia lisää kasviväreistä tai palauttaa mieleen aikaisemmin opittuja taitoja suosittelemme lämpimästi Kasvivärin verkkokurssia. Lisätietoja saat täällä.

 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus