Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Colour Me Organic Darkest Ash Blonde tummin tuhkablondi 500g

Radico Colour Me Organic tummin tuhkablondi luomu kasviväri 500g

Radico Organic Neem Powder neemjauhe 500g

Radico Neem luomu neemjauhe 500g

Radico puhdistava luomu reethajauhe 500g

Reethajauhetta on käytetty itämaissa hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen vuosisatojen ajan. Reethajauheen toinen nimi on kiinansaippuamarja-jauhe. Se sisältää luonnollista saponiinia, joka on luonnollinen vaahtoava puhdistusaine. Reetha puhdistaa hiukset ja hiuspohjan perusteellisesti ja tekee hiuksista tuuheat ja säihkyvän kiiltävät. Antibakteerinen reetha-jauhe poistaa hilsettä sekä estää hiustenlähtöä. Erinomainen vaihtoehto shampoolle ja hilseen hoitoon sekä hiusten puhdistukseen ennen kasvivärjäystä. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23780

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ainesosat: Reethajauhe (Sapindus Mukoross) luomusertifioitu*

*Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty

Reethajauheen käyttö: 

Reetha hiusnaamio

Tee Reetha-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. 

Hiusten puhdistus reetha-jauheella

Mikäli halut käyttää Reetha-jauhetta hiusten puhdistukseen voin pitää tahnaa n.10-15 min ajan. Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Hilseen akuuttihoito reetha-jauheella

Tee reetha-jauheesta hiusnaamio. Toista hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita. Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Radico on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläinkokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- luomusertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus