Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico luomu reethajauhe 500g

Radico luomu reetha (ritha)jauhe 500g

Radico Organic Turmeric Powder kurkumajauhe 500g

Radico luomu kurkumajauhe 500g

Radico luomu neemjauhe 500g

Radico luomusertifioitua neemjauhetta käytetään hiuksille, päähankaan ja iholle. Se on tehokas yrtti hiustenlähtöön. Antibakteeristen, sieni-infektioita ja tulehdusta estävien ominaisuuksiensa ansiosta neem on erinomainen hilsettä hoitava ja estävä kasvi. Se auttaa hiusjuuria vahvistumaan ja stimuloi hiusten kasvua. Kaikille hiustyypeille.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
21847

Kirjautuneille ammattilaisille.

Neemjauhetta käytetään itämaissa perinteisenä ayurveda yrttivalmisteena. Se estää päänahan sieni-infektion, kosteuttaa päänahkaa, estää hiustenlähtöä. Hallitsee hilseen ja lisää hiusten kiiltoa. Voidaan käyttää lisähoitona pääsemään eroon päätäistä. Estää kaljuuntumista. Neemjauhetta voidaan käyttää myös suunhoidossa. Se hoitaa ikeniä ja antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta estää ientulehdusta. 

Radico Organic tuotteet valmistetaan puhtaista luomusertifioiduista kasveista Intiassa. Koko tuotantoketju on tarkasti valvottua kansainvälisen Ecocert sertifiointijärjestön toimesta.

Neemjauheen käyttö hiuksille

Sekoita jauhe lämpimään veteen suhteessa 1: 3 saadaksesi tahnaa kuten jogurtti. Levitä kuiville tai pyyhekuiville hiuksillesi ja kääri biomuovipussilla ja pyyhkeellä. Jätä se vaikuttamaan hiuksiin 1 tunniksi. Huuhtele hiuksiasi kunnes vesi on kirkas.

Akuutissa hoidossa: Käytä neemjauhetta 2-3 kertaa viikossa noin kuukauden ajan. Tämän jälkeen 

Ainesosat INCI: Azadirachta indica Neem jauhe*

*Luomusertifioitu Ecocert

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus