Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic luonnonmukainen bhringraj-jauhe 500g

Radico luomu bhringhraj-jauhe 500g

"Luonnollista kauneutta, ekologista hiustenhoitoa" kirja

Radico luomu amla, reetha & shikakai jauhe 500g

Amla-, reetha- ja shikakai-jauhe on täydellinen sekoitus luomulaatuisista kasveista hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja kuorintaan, käsittelyyn ja hoitamiseen. Kaikille hiustyypeille, myös herkälle päänahalle. Erinomainen tuote hiusten syväpuhdistukseen ennen kasvivärjaystä.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23811

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ayurveda kasveja on käytetty itämaissa tuhansia vuosia hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja hoitoon. Radico luomu Amla, Reetha ja Shikakai-jauheseos on tehokas ayurveda hoito, joka sisältää parhaita harvinaisia yrttejä kolme samassa paketissä. Seos puhdistaa hiukset ja kuorii hellävaraisesti päänahan jättäen hiukset puhtaiksi, kauniin kiiltäviksi ja sileiksi. Sisältää tieteellisesti todistettuja mikroravinteita ja vitamiineja, jotka ovat hyödyllisiä hiuksille ja päänahalle. Tuote on ihanteellinen syväpuhdistukseen shampoon sijaan. Sisältää vain luomusertifioituja luomu yrttejä. Sopii kaikille hiustyypeille ja päänahalle, myös herkälle hiuspohjalle. Sekoituksesta voi tehdä hiusnaamion tai käyttää savipuhdistuksen sijaan ennen kasvivärjäystä. 

Inci: Amla (Emblica officinalis), Ritha ( Reetha) (Sapindus mukorossi), Shikakai (Acacia Concinna)

Amla

Amla (Phyllanthus Emblica) sisältää runsaasti askorbiinihappoa (C-vitamiini), enblikaniinia (antioksidantti) ja tanniineja. Se edistää hiusten kasvua, estää harmaantumista ja hiustenlähtöä. Tuuheutta hiuksia. Radico luonnonmukainen amlajauhe on monipuolinen hiustenhoitoaine. Amlahedelmästä saatua amlajauhetta on itämaissa käytetty ravinnoksi, sekä ihon ja hiusten hoitamiseen jo vuosituhansia. Se on elintarvikekelpoinen marja, joka muistuttaa suomalaista karviaismarjaa. Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia. 

Reetha

Reetha (sapindus mukorossi) sisältää runsaasti A, D, E ja K-vitamiinejä, saponiineja, sokeria, rasvahappoja jotka kaikki edistävät hiustupen terveyttä ja päänahan hyvinvointia. Itämaissa reethaa kutsutaan pesupähkinäksi. Sen miellyttävän luonnollisen vaahdon vuoksi reetha on hyvä hiusten puhdistaja ja hoitaa hilsettä, tehden hiuksista kiiltävät ja hyvin kammattavat.

Shikakai

Shikakai (acacia concinna) sisältää runsaasti A, C, D ja K- vitamiinia, jotka kaikki yhdessä muodostavat vahvan antioksidanttisuojan. Se tasapainottaa päänahan PH-tasoa ja säilyttää päänahan omaa rasvakerrosta. Hoitaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja vahvistaa. Auttaa sulkemaan kaksihaaraisia hiuksia, hoitaa hiustenlähtöä ja hilsettä.

Radico Hair Wash & Tretment puhdistavan hoitoaineeen käyttö: 

Hoitava ja puhdistava hiusnaamio

Tee jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta: 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä shampoota ja hoitoainetta vain tarvittaessa.

 

Syväpuhdistus ennen kasviväriä

Tee pesupaikalla löysä tahna suhteessa 1 osa jauhetta ja 3-4 osaa vettä ja sekoita hyvin. Levitä hiuksiin ja hiero hellävaraisesti myös päänahkaa. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan pesupaikalla ja huuhtele hiukset. Hoitoainetta ei tarvita. 

Vinkki: Voit seokseen joukoon lisätä hieman shampoota jos hiukset ovat todella pitkät ja karheat.  

Radico 

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta yli 30-vuoden kokemuksella. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-luomusertifioituja, eläikokeettomat ja sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus