Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic luonnonmukainen bhringraj-jauhe 500g

Radico Organic luonnonmukainen bhringraj-jauhe 500g

"Luonnollista kauneutta, ekologista hiustenhoitoa" kirja

Radico luomu amla, reetha & shikakai hiustenpuhdistusjauhe 500g

Radico amla-, reetha- ja shikakai-jauhe on täydellinen sekoitus luomulaatuisista kasveista hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja kuorintaan, käsittelyyn ja hoitamiseen. Kaikille hiustyypeille, myös herkälle päänahalle.

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23811

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ayurveda kasveja on käytetty itämaissa tuhansia vuosia hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja hoitoon. Radico luomu Amla, Reetha ja Shikakai-jauheseos on tehokas luonnollinen hoito, joka puhdistaa hiukset ja kuorii hellävaraisesti päänahan jättäen hiukset puhtaiksi, kauniin kiiltäviksi ja sileiksi. Sisältää tieteellisesti todistettuja mikroravinteita ja vitamiineja, jotka ovat hyödyllisiä hiuksille ja päänahalle. Tuote on ihanteellinen syväpuhdistukseen shampoon sijaan. Sisältää vain luomusertifioituja luomukasveja. Sopii kaikille hiustyypeille ja päänahalle, myös herkälle hiuspohjalle.


Radico amla-, reetha- ja shikakai-jauhe on täydellinen sekoitus luomulaatuisista kasveista, jota käytetään hiusten ja päänahan puhdistamiseen, käsittelyyn ja hoitamiseen. Se kuoriin kevyesti päänahkaa, edistää hiusten kasvua estäen hiustenlähtöä. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa ja hohdetta. Tuotetta voi käyttää hiusten syväpuhdistamiseen shampoon sijaan myös ennen kasvivärillä värjäämistä. Ayurveda kasveja on käytetty itämaissa hiusten hoitamiseen jo vuosisatojen ajan. Sopii kaikille hiustyypeille ja myös herkälle päänahalle. 

Inci: Amla (Emblica officinalis), Ritha ( Reetha) (Sapindus mukorossi), Shikakai (Acacia Concinna)

Amla

Amla (Phyllanthus Emblica) sisältää runsaasti askorbiinihappoa (C-vitamiini), enblikaniinia, tanniineja ja antioksidantteja. Se edistää hiusten kasvua, estää harmaantumista ja hiustenlähtöä. Tuuheutta hiuksia. Radico luonnonmukainen amlajauhe on monipuolinen hiustenhoitoaine. Amlahedelmästä saatua amlajauhetta on itämaissa käytetty ravinnoksi, sekä ihon ja hiusten hoitamiseen jo vuosituhansia. Se on elintarvikekelpoinen marja, joka muistuttaa suomalaista karviaismarjaa. Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia. 

Reetha

Reetha (sapindus mukorossi) sisältää runsaasti A, D, E ja K-vitamiinejä, saponiineja, sokeria, rasvahappoja jotka kaikki edistävät hiustupen terveyttä ja päänahan hyvinvointia. Itämaissa reethaa kutsutaan pesupähkinäksi. Sen miellyttävän luonnollisen vaahdon vuoksi reetha on hyvä hiusten puhdistaja ja hoitaa hilsettä, tehden hiuksista kiiltävät ja hyvin kammattavat.

Shikakai

Shikakai (acacia concinna) sisältää runsaasti A, C, D ja K- vitamiinia, jotka kaikki yhdessä muodostavat vahvan antioksidanttisuojan. Se tasapainottaa päänahan PH-tasoa ja säilyttää päänahan omaa rasvakerrosta. Hoitaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja vahvistaa. Auttaa sulkemaan kaksihaaraisia hiuksia, hoitaa hiustenlähtöä ja hilsettä.

Radico Hair Wash & Tretment puhdistavan hoitoaineeen käyttö: 

Tee jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta: 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä shampoota ja hoitoainetta vain tarvittaessa.

Radico 

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat ja sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus