Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic Brahmi Powder brahmijauhe 500g

Radico luomu brahmijauhe 500g

Radico amla, reetha & shikakai hiustenpuhdistusjauhe 500g

Radico luomu amla, reetha & shikakai puhdistusjauhe 500g

Radico luomu bhringhraj-jauhe 500g

Bhringraj auttaa hoitamaan kuivaa ja hilseilevää päänahkaa ja edistää hiusten kasvua stimuloimalla päänahan pintaverenkiertoa. Se vähentää harmaantumista ja kaljuuntumista ja tummentaa hiuksia. Lisäksi bhringraj antaa joustavuutta ja tekee hiuksista helpommin kammattavat kuivattamatta tai rasittamatta hiuksia. Bringraj on luonnollinen hoitoaine. Bhringraj tunnetaan myös sen viilentävästä ominaisuudesta, ja siksi se voi auttaa vähentämään stressiä ja stressiin liittyvää hiustenlähtöä. Radico bringraj-jauhe sopii käytettäväksi yhdessä amlan, brahmin ja shikakain kanssa. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23834

Kirjautuneille ammattilaisille.

Bhringraj (Eclipta Alba) lehtien jauhe*

Luomuviljelyssä viljelty Ecocert sertifioitu tuotanto 

Bhringraj-jauheen käyttö:

Bhringraj hiusnaamio

Sekoita bhringraj-jauhetta lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta ja 3 osaa vettä. Seoksen pitää olla jugurtin paksuinen. Levitä seos kuiviin tai pyyhekuiviin puhtaisiin hiuksiin. Peitä biopussilla tai hupulla ja lämpimällä pyyhkeellä. Anna vaikuttaa vähintään 30 min - 1 tunti. Lisälämpöä ei tarvita. Pese shampoolla normaalin tapaan.

Vinkki: Halutessasi voit korvata osan vedestä päähahkaa hoitavalla öljyllä kuten kylmäpuristettu manteliöljy tai Radico ayurveda hiusöljy.

Bhringraj-hiusnaamio hiustenlöhtöön

1tl bhringraj-jauhetta,

1tl brahmi-jauhetta,

1tl amlajauhetta,

1tl shikakai-jauhetta

Naamiossa voit käyttää joko vettä tai osittain tai kokonaan hiusöljyä kuten kylmäpuristettu manteliöljy tai Radico ayurveda hiusöljy. Levitä puhtaisiin kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksille ja päänahalle, peitä biopussilla ja pyyhkeellä sekä jätä vaikuttamaan 20 - 30 minuutiksi, pese sitten shampoolla normaalisti. Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa hiustenlähtöön.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista