Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Radico Organic Henna hennajauhe 1kg

Radico luomu hennajauhe 1kg

Radico Organic Brahmi Powder brahmijauhe 500g

Radico luomu brahmijauhe 500g

Radico puhdistava luomu shikakai-jauhe 500g

Shikakai-jauhetta on käytetty itämaissa hiusten- ja vartalon puhdistamiseen jo vuosisatojen ajan. Luonnonmukainen shikakai –siemenjauhe kuorii kevyesti päänahkaa poistaen hellävaraisesti epäpuhtauksia ja siten edistää hiusten kasvua ja vähentää hilsettä. Sisältää saponiinia, joka puhdistaa ja vaahtoaa kevyesti. Silottaa ja hoitaa hiuksia, antaa kiiltoa ja tuuheutta. Erinomainen luonnonmukainen vaihtoehto hilseen hoitoon ja hiuspohjan hyvinvointiin. Ihonhoidossa shikakai-jauhetta käytetään psoriasiksen ja ekseemojen hoitoon. 

Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
23797

Kirjautuneille ammattilaisille.

Ainesosat: Ecocert-luomusertifioitu Shikakai (Acacia concinna) siemenjauhe

Shikakaita on käytetty Intiassa vuosisatojen ajan hiusten ja vartalon puhdistamiseen ja melkein minkä tahansa muun puhdistusaineena. Shikakai sisältää erittäin paljon C-vitamiinia, A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä antioksidantteja. Nämä vitamiinit ovat välttämättömiä terveelle ja nopealle hiusten kasvulle. Shikakai sisältää luonnollista saponiinia, joka vaahtoa. Tämän vuoksi hiusten puhdistus shikakailla on miellyttävää. Toimii shampoona ja hiusten silottajana samanaikaisesti. Shikakain matalasta pH-tasosta johtuen se ei kuivata hiuksia liikaa. Hiuksista tulee pesun jälkeen sileät.

Shikakai kuorii kevyesti päänahkaa, ravitsee hiuksia, jolloin ne kasvavat nopeammin ja vahvistaa hiusjuuria. Se myös hoitaa hiuksia pitäen hiukset kosteina ja kiiltävinä. Shikakai ehkäise ja poista hilsettä sekä suojaa päänahkaa sieni-infektioilta ja jopa hiustäiltä.

Koska shikakaita voidaan käyttää hiusten, kasvojen ja vartalon puhdistusaineena se säästää arvokasta tilaa kylpyhuoneessa!

Shikakai-jauheen käyttö: 

Shikakai hiusnaamio

Tee shikakai-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla tai biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Hiusten puhdistus shikakai-jauheella

Tee shikakai-jauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pidä tahnaa n.10-15 min ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä kunnes vesi on kirkas. Shampoota ei tarvita. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa. 

Huomaa, kuinka puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ovat puhdistuksen jälkeen. Shampoopesua ei tarvita, Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

Shikakai hilseen hoidossa

Hilseen akuuttihoidossa toistetaan hiusnaamio hoitoa viikottain. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi jatka hoitoa 2-3 kk ajan ja käytä vain luonnonmukaisia tuotteita.

Shikakai-jauheen käyttö muiden ajurveda hoitavien tuotteiden kanssa

Shikakai-jauhetta voi käyttää reethajauheen tai/ja amlajauheen kanssa hiusten ja päänahan puhdistamiseen. Amla antaa upean kiillon ja tuuheutta. Reetha ja shikakai-jauhe puhdistavat hiukset ja kuorivat päänahkaa.

Vaihtoehtona kokeile myös Radico Hair Wash & Treatment hoitoa

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläinkokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus