Radico Organic Brahmi powder brahmijauhe 100 g

Radico Organic Brahmi powder brahmijauhe 100 g

Radico Colour Me Organic Mahogany 100g

Radico Ayurvedic Hair Oil ayurveda elvyttävä hiusöljy 100ml

Radico luonnonmukainen cassiajauhe 1kg

Rating:
100% of 100

Radico luonnonmukainen cassiajauhe kampaamon ammattilaisille (väritön henna tai neurtaali henna) on monipuolinen hiustenhoidossa käytetty kasvi. Intialaisessa ayurvedassa cassiaa on käytettu vuosituhansien ajan. Cassiaa käytetään erilaisten ruskeiden sävyjen laimentamiseen tai valmistamiseen yhdessä hennan ja indigon kanssa. Cassia korjaa vahingoittuneita hiuksia ja on erinomainen vaihtoehto hiusten vahvistamiseen proteiinihoidon sijaaan. Se hoitaa hiuksia, tekee hiuksistä tuuheat ja antaa upean kiillon. Cassia silottaa hiuksia tehden hiuksista helposti käsitteltävät. Cassialla on antiseptisia ja antibakteerisia ominaisuuksia, siksi se auttaa hilseen hoidossa. 

Radico Organic Cassia Powder cassijauhe on Ecocert sertifioitu luonnonmukaisesti viljelty ympäristöystävällinen ja biohajoava. Radico on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

Normaali hinta 37,20 € Tarjoushinta 26,04 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
21892

Radico Organic Cassia cassia-jauheen käyttö: Sekoita jauhe lämpimän veden kanssa suhteessa 1:3 (yksi osa jauhetta ja 3 osaa vettä) ja anna asettua 15-30 minuuttia. Lisää cassia-tahna puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Kääri hiukset ja anna vaikuttaa vähintään 1 tunti.

Saadaksesi hiuksiin kultaisen vivahteen anna tahnan seistä 3-4 tuntia ja anna vaikuttaa hiuksissa toiset 3-4 tuntia.

 

Lisätietoja
Uusi Ei
ALE Ei
Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Voit olla kiinnostunut myÖs nÄistÄ tuotteista