Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Heritage Store australialainen luomu teepuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store australialainen luomu teepuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Setripuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Setripuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store kaneliöljy eteerinen öljy 30ml

Kaneliöljyä voi käyttää jännityksen ja stressin lievittämiseksi, elinvoimaisuuden lisäämiseksi ja myös verenkierron edistämiseksi. Se on myös erinomainen ilman raikastaja. Kaneelivedestä tehty suihke poistaa hyvin tunkkaisuutta suljetuista tiloista ja hämäristä huoneen nurkista, se jättää tiloihin puhtaan aromin. 

12,00 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
82678

Koostumus: Cinnamomum Cassia (Chinese Cinnamon) Leaf Oil, kaneliöljy.

Varoitus: tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta silmien kanssa. Pitää pois lasten ulottuvilta. Jos esiintyy ihon ärsytystä, punotuista tai kipua, lopeta tuotteen käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä. Suositellaan laimentamaan ennen käyttöä.

Kaneliöljyn käyttö:

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin. Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia. 

Hieronta: Lisää 1-2 tippaa kaneliöljyä 30-40 ml perusöljyä kohtaan. esim. manteliöljy tai viinirypäleen siemenöljy) Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi. 

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä. 

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus