Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Heritage Store Sitruunaöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Sitruunaöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store australialainen luomu teepuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store australialainen luomu teepuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Piparminttuöljy eteerinen öljy 30ml

Kohottava ja ylentävää piparminttu on aromaterapian olennainen ainesosa, jota käytetään hierontaöljyissä ja hiustenhoidossa, Edgar Caycen resepteissä, kasvohyöryissä, luonnollisissä puhdistusaineissa ja kasvohoidossa. Viilentävän vaikutuksensa ansiosta se sopii myös turvonneille jaloille ja lihassärkyyn. Piparmintun piristävä tuoksu myös kirkastaa ja terävöittää mieltä.

19,50 €
Saatavuus: Ei varastossa
Tuotekoodi
82024

Koostumus: Mentha piperita (peppermint) oil.

Varoitus: tuote on vain ulkoiseen käyttöön.  Vältä kosketusta silmien kanssa. Pitää pois lasten ulottuvilta. Jos esiintyy ihon ärsytystä, punotuista tai kipua, lopeta tuotteen käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä. Suositellaan laimentamaan ennen käyttöä.

Piparminttuöljyn käyttö:

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin. 


Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia. 

Vartaloöljy: Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esim. Aroma- perushierontaöljy, Frantsilan yrttihierontaöljy, Auringonkukan siemenöljy tai Viinirypäleen siemenöljy) Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi. 

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä. 

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä. 

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus