Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Heritage Store Ipsab hampaiden puhdistusjauhe kaneli 113g

Heritage Store Ipsab hampaiden puhdistusjauhe kaneli 113g

Heritage Store Piparminttuöljy eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Piparminttuöljy eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Sitruunaöljy, eteerinen öljy 30ml

Puhdas, raikas ja kirkas - nämä ovat vain muutamia sanoja, jotka kuvaavat sitruunan eteerisen öljyn kohottavaa tuoksua. Heritage Store Sitruunan eteerinen öljy on täydellinen lisä ihoasi ja itsehoitorutiineihin. Se kirkastaa ihosi ja mieltäsi. Kun laimennetaan sitruunaöljyä perusöljyyn (esim. manteliöljy) ja levitetään iholle tai lisätään kasvojen pesuun, sitruunan eteerinen öljy voi auttaa kirkastamaan ja selkeyttämään. Ilmaan levitetty tuoksu nostaa mielialaa, elvyttää huonetta ja voi auttaa vähentämään stressin tunteita.

19,50 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
81574

Koostumus: Citrus Medica Limonom (Lemon) Oil, sitruunaöljy.

Käyttöohje:  Raikastava sitruuna on yksi aromaterapian olennainen osa, mitä käytetään hierontaöljyissä, luonnollisissä tuoksuissa, terveellisissä puhdistusaineissa, ja myös ihonhoidoissa. Sitä miellyttävää tuoksua voi käyttää, jos haluat kohottaa mielialaa, herkistää aisteja tai raikastaa huoneilmaa.

Varoitus: tuote on vain ulkoiseen käyttöön.  Vältä kosketusta silmien kanssa. Pitää pois lasten ulottuvilta. Jos esiintyy ihon ärsytystä, punotuista tai kipua, lopeta tuotteen käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä. Suositellaan laimentamaan ennen käyttöä.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista