Facebook Pixel The wishlist name can't be left blank
Heritage Store Piparminttuöljy eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Piparminttuöljy eteerinen öljy 30ml

Heritage Store Cinnamon kaneliöljy eteerinen öljy 30ml

Heritage Store kaneliöljy eteerinen öljy 30ml

Heritage Store australialainen luomu teepuuöljy, eteerinen öljy 30ml

Australian alkuperäiskansat ovat käyttäneet teepuun öljyä perinteisenä lääkkenä jo vuosisatoja. Monikäyttöinen australialainen teepuun öljy on tehokas aknen ja näppylöiden hoidossa. Teepuun öljyä käytetään ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin, hyönteisten pistoihin ja huuliherpekseen. Voit käyttää teepuun öljyä muihin öljyihin sekoitettuna. Se myös auttaa nopeuttamaan haavojen paranemista lievittämällä tulehdusta ja tehostamalla valkosolujen toimintaa.

18,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
82165

Koostumus: Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, teepuuöljy. 

Käyttöohje:  tarvittaessa käytä laimennettomana, jos ilmenee ihon  punoitusta, laimenna greipinsiemnöljyssä tai lopeta tuotteen käyttö.  Monipuolinen teepuuöljy on monikäyttöinen elinympäristön taspainottaja, hyvä terveellinen vaihtoehto kotialouden puhdistamiseen,  ja myös ihonhoitoon. Tarjoamme parhaan terapeuttisen teepuuöljyn ihon hyvinvoinnille.

Varoitus: tuote on vain ulkoiseen käyttöön.  Vältä kosketusta silmien kanssa. Pitää pois lasten ulottuvilta. Jos esiintyy ihon ärsytystä, punotuista tai kipua, lopeta tuotteen käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä. Suositellaan laimentamaan ennen käyttöä.

Kirjoita arvostelu
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista