Arganöljyä kosteuttaa ra ravitsee aubrey luomushampoossa ja hoitoaineessa

 
Arganöljy valmistetaan Pohjois-Afrikassa kasvavan arganpuun (Argania Spinosa) pähkinöistä. Arganöljy tunnetaan "Marokon kultana", sillä se on yksi maailman arvokkaimmista ja ravitsevimmista öljyistä. Öljyä käytetään ravinnoksi ja kosmetiikassa ihon- ja hiustenhoidossa. Arganöljyä käytetään laajasti luonnonkosmetiikassa se minipuolisten kosteuttavien, ravitsevien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Arganöljyssä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, antioksidantteja ja E-vitamiinia. 

Ihon kosteutus Arganöljyö kaytetään ihon kosteuttamiseen ja pehmentämiseen. Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja rasvahappoja joka antaa iholle luonnollisen hehkun. Se ei ärsytä ihoa, imeytyy helposti ja on siten mainio luonnollinen kosteuttaja. Arganöljyä sopii kasvojen, kaulan ja vartalon kosteuttamiseen. 

Hiustenhoidossa. Arganöljyä käytetään hiustenhoidossa sillä se hoitaa tehokkaasti hiuksia ja päänahkaa. Arganöljy palauttaa kosteuden, ravitsee kuivia hiuksia tehden niistä kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Arganöljyllä on myös pehmentäviä ominaisuuksia ja se parantaa hiusten rakennetta ja korjaa haaroittuneita hiuslatvoja. Arganöljy ei ärsytä ihoa, siksi se on hyvä myös kuivan päänahan ja hiuspohjan hoidossa. Arganöljyä käytetään aktiivisena vaikuttavana aineena shampoossa sen kosteutta palauttavan ominaisuuden vuoksi. Shampoossa se pehmentää hiuksia, tekee niistä kiiltävät ja silottaa sähköisiä hiuksia. 

Anti-age (ikääntuminen) hoidossa. Arganöljy syväkosteuttaa ihoa silottaen juonteita näkyvästi. Öljyn antioksidanttiset ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan anti-age tuotteen joka palauttaa ihon elastisuutta ja tekee ihosta pehmeän sekä nuorekkaan. 

Kuivan ihon hoito. Argonöljyn sisältämät E-vitamiini ja rasvahapot auttavat korjaamaan ärtynyttä ihoa sekä ehkäisevät ihoa kuivumiselta. 

Aknen hoidossa. Arganöljy rauhoittaa tulehtunutta ihoa edistää tulehduksen parantumista. Auttaa säilyttämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Argonöljyn sisältämät antioksidantit auttavat parantamaan tulehtunutta ihoa. 

Kosteuttaa huulia. Arganöljy on ihanteellinen kuivien ja halkeilevien ihon hoidossa erityisesti talviaikana.
Arganöljyä sisältävät Aubreyn uudet tuuheuttava Blue Chamomile shampoo ja hoitoaine sekä syväkosteuttava Honeysuckle Rose shampoo ja hoitoaine.  

 

Argan öljy

 

 

 

Lähteet: Aubrey-organics, 10 Argan Oil Benefits, http://arganoilworld.com.au/