Aubrey Natural Sun SPF30 Green Tea aurinkovoide voitti parhaan luonnonmukaisen aurinkovoiteen palkinnon arvostetun brittilehden Natural Health Magazine ”2014 Natural Beauty Awards” -kilpailussa! Kyseinen aurinkovoide on voittanut parhaan aurinkovoiteen palkinnon myös aikaisempina vuosina, esimerkkinä yhdysvaltalainen ”Better Nutrition Magazine” –lehden ”Best of Natural Beauty Awards 2012” kilpailu. Myös suomalainen Voi Hyvin 5/2013 -lehti suositteli tuottetta. 

 Aurinkovoide Aubrey Natural Sun SPF30 Green Tea



Mikä tekee Aubreyn aurinkovoiteesta hyvän? Aubrey-Organicsin perustajan Aubrey Hamptonin mielestä tuote on juuri niin hyvä kuin sen sisältämät ainesosat. Natural Sun Green Tea aurinkovoiteen vahvuudet ovat tehokas luonnonmukainen fysikaalinen aurinkosuoja, antioksidanttien ennaltaehkäisevä vaikutus ja erittäin ravitseva ja kosteuttava koostumus. 

Aurinkovoide sisältää fysikaalista aurinkosuojaa antavia luonnossa esiintyviä mineraaleja titaniumdioksidia ja sinkkioksidia. Nämä aurinkosuoja-aineet heijastavat peilin lailla aurinkosäteet pois iholta (kemialliset aurinkosuojat imeytyvät ihoon ja muuttavat aurinkosäteet kemiallisen reaktion avulla lämmöksi). Aurinkovoiteen sisältämät jojobaöljy ja kanadanlehtikuusi-uute sisältävät luonnollista aurinkosuojaa ja siten vähentävät mineraalien käytän tarvetta. 

Ihotautilääkärit ovat vakuuttuneita siitä, että vihreä tee - ulkoisesti iholle siveltynä - suojaa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Tätä vaikutusta on tutkittu jo monen vuoden ajan ja tulokset on julkaistu ihotautialan tieteellisissä lehdissä. Aubrey Green Tea aurinkovoiteen sisältämä vihreä tee on vahva antioksidantti, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä ja ympäristön haittavaikutuksilta. (Journal Of Investigative Dermatology, 2012)

Aubrey Green Tea aurinkovoide sisältää useita kosteuttavia ja ihoa ravitsevia luomu öljyjä, kuten jojobaöljy, auringonkukansiemenöljy, karitevoita ja kameliaöljyä. Nämä laadukkaat sertifioidut öljyt estävät tehokkaasti ihoa kuivumiselta ja ihon ikääntymistä. 

Useiden luonnonmukaisten aurinkovoiteiden ongelma on iholle jäävä vaalea tai sinertävä tahmea kerros. Green Tea aurinkovoiteessa sitä ongelmaa ei ole, sillä se levittyy hyvin eikä jätä ihoa valkoiseksi tai minkään muun väriseksi. 
  
Tässä Aubrey Natural Sun SPF30 Green Tea koko ainesosaluettelo 

INCI: Puhdistettu vesi, simmondsia chinensis jojobaöljy*, helianthus annuus auringonkukansiemenöljy*, galactoarabinan kanadanlehtikuusi-uute, glyserolistearaatti, setearyylialkoholi, steariinihappo ja sodium cocoyl glutamate, butyrospermum parkii butter sheavoi (karitevoi)*, camellia sinensis kameliaöljy*, brassica campestris-aleurites rypsisiemenöljy kopolymeeri, aloe barbadensis mehu lääkeaaloen lehdistä*, glyseroli, epilobium angustifolium maitohorsma kukka/lehti uute, glyceryl caprylate & glyceryl undecylenate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, lonicera japonica japaninkuusama, lonicera caprifolium kuusamauute, populus tremuloides amerikanhaapa-kuoriuute, gluconolactone, tocopherol, askorbiinihappo, camellia sinensis kameliajauhe*, xanthan gum kasvikumi, tanacetum annuum kamomillasaunioöljy*. *Orgaaninen/ luomu

 Aubrey luonnonmukaiset aurinkovoiteet

Kerro, mitä arvostat aurinkovoiteessa ja millaisia kokemuksia sinulla on aurinkovoiteesta!