The wishlist name can't be left blank
Radico Organic Cassia väritön hennajauhe 100g

Radico Organic Cassia Powder cassiajauhe 100g

Radico luonnonmukainen bhringraj-jauhe 100g

Radico luonnonmukainen bhringraj-jauhe 100g

Radico luomusertifioitu amlajauhe 100g

Radico Organic Amla Powder luonnonmukainen amlajauhe on monipuolinen hiustenhoitoaine. Amlahedelmästä saatua amlajauhetta on itämaissa käytetty ravinnoksi, sekä ihon ja hiusten hoitamiseen jo vuosituhansia. Se on elintarvikekelpoinen marja, joka muistuttaa suomalaista karviaismarjaa. Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista hiuksia.

Amlajauhe hoitaa hiuksia tehden niistä sileät, säihkyvän kiiltävät ja tuuheat. Samalla amlajauhe hoitaa hilsettä ja säännöllisessä käytössä ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista.

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläikokeettomat, sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

9,90 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
20222

Ainesosat: Phyllanthus Emblica amlajauhe* 

*Luomusertifioitu Ecocert

Amlajauheen käyttö

Amla hiusnaamio

Tee amlajauheesta jugurttimainen tahna. Sekoita lämpimään veteen suhteessa 1 osa jauhetta : 3 osaa vettä. Levitä tahna puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Peitä lämpimällä hupulla tai biopussilla ja pyyhkeellä. Anna vaikuttaa noin 1 tunnin ajan. Halutessasi voit lisätä vaikutusaikaa 2-3 tuntiin. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä hoitoainetta vain tarvittaessa.

HUOM: Mikäli sinulla on blondeeratut hiukset suosittelemme tekemään surtuvatestin pienellä tupsulla. 

Halutessasi voit amlatahnan joukkoon lisätä esim. manteliöljyä tai jojobaöljyä.

Amlan käyttö muiden ayurveda jauheiden kanssa

Amlajauhetta voi käyttää reethajauheen tai shikakai-jauheen kanssa hiusten ja päänahan puhdistamiseen. Amla antaa upean kiillon ja tuuheutta. 

Amlan käyttö ihonhoidossa

Amlajauhe sisältää antioksidantteja ja C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin tuotannolle. Kollageeni kiihdyttää uusien ihosolujen muodostumista ja vahvista ihoa ja hiuksia. Siksi amla on erinomainen anti-age tuote. Amlajauhe sekoitettuna ihoöljyyn esim ruusunmarjansiemenöljyyn tai rypälesiemenöljyyn on erinomainen anti-age kasvonaamio kuivalle ikääntyneelle iholle. 

Radico Organic on maailman johtava kasvivärvalmistaja Intiasta. Radicon kaikki tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja, eläinkokeettomat ja sopii vegaaneille. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Radico oli ensimmäinen Ecocert- sertifioitu luonnonkosmetiikan yritys Intiassa. 

Write Your Own Review
Vain kirjautunut -käyttäjä voi lisätä arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus
Voit olla kiinnostunut myÖs nÄistÄ tuotteista