Pinni lehti vieraili Pinkki Paplarissa

Pinni -lehti vieraili Pinkki Paplari kampaamossa Helsingissä, missä hurmaavat ekokampaajat Anita Herukka ja Hanna Gren kertoivat ekologisista arvoista ja valinnoista. Pinni- lehden mallille tehtiin hiusten värjäys Radico kasvivärillä ja hiukset muotoiltiin Aubrey muotoilutuotteilla. Hiusmalli ei ole aikaisemmin kasvivärejä kokeillut.

"Tietoisuus asioista kasvoi ja samalla ahdistus siitä että mitä kaikkea myrkkyä laitamme itseemme päivittäin" Anita koki ekokampaajan koulutuksen jälkeen. Anita ja Hanna ovat valmistuneet ekokampaajiksi Prakticumissa, Helsingissä.

"Emme ole täällä viherpesemässä asiakkaitamme ekoihmisiksi, vaan haluamme tehdä hiusvärejä, joita halutaan ja jotka ovat myös turvallisia tai ainakin turvallisempia kuin perinteiset kemialliset värit"

Pinkki Paplarista saa myös take away -kasvivärin tai crossingin. Pinni 2-3, 2015. Mikäli olet kiinnostunut värjäämään hiusket kasviväreillä ammattilaisen käsittelyssä ota yhteyttä kampaamoon Pinkki Paplari, Kampaamon muut palavelut:Stailaukset kuvauksiin, Pin-up-stailaukset, teemabileet, vintagekampaukset ja -meikit, gaala- ja juhlakampaukset sekä -meikit, morsius- ja sulhaspaketit, polttariporukat, työporukat, vintagekampauskurssit, perinteisen parranajon kurssit. nettisivu täällä.

Mikäli olet kiinnostunut kasviväreillä kotona, Radico tajoaa erittäin laajan, 23-värisävyn valikoiman kotikäyttöön. Pakkauksesta löydät kaiken mitä värjäämiseen tarvitset (sivellin, käsineet, suojamyssy). Pakkauksesta läydät tietysti myös kattavat ohjeet.

 

Radico kasviväri