Aubrey-Organics Modern Living ohjelmassa - Kathy Ireland haaastatteli Aubrey-Organics toimitusjohtajaa Priscilla Defrancescoa.

Eräs nykypäivän trendeistä on luomu- ja luonnonkosmetiikan käyttö tuotteiden esittelyssä. Mutta miten kuluttaja voi erottaa mikä on todella luonnonkosmetiikka ja mikä ei?  Onko sanat luomu ja luonnonmukainen vain markkinointi termi ja mikä on kuluttajalle paras tapa erottaa luonnonkosmetiikkaa.

Aubrey koulutuspäällikkö kertoo, että asiakkaalle paras ja turvallisin tapa hankkia luonnonkosmetiikkaa on hankkia sertifioituja tuotteita. Luonnonkosmetiikan sertifikaatin myöntää ulkopuolinen riippumaton taho, joka tutkii tuotteen raaka-aineiden alkuperän, ainesosat, tuotteiden pakkaukset sekä itse valmistusmenetelmät ja tuotantotilat. Riippumaton sertifiointitaho vierailee valmistuslaitoksessa säännöllisesti vähintään kerran vuodessa ja laatii kaikesta raportin jonka mukaan sertifikaatti myönnetään tai jatketaan. Vain yritys, jonka tuotteet ovat saaneet sertifikaatin voivat käyttää luonnonkosmetiikan sertifikaattia sen tuotteissa.

Aubrey valmistaa eri ihotyypeille ja hiustyypeille tuotteita. Miksi Aubrey luonnonkosmetiikkaa kannattaa käyttää? Priscilla vertaa luonnonkosmetiikan käyttöä terveelliseen luomuruuan käyttöön. Aubrey valmistajan sivulle pääset täältä

Puhtaan luomuruuan käytön lisääminen ruokavaliossa lisää kehomme hyvinvointia. Huomamme kehomme elinvoimaiseksi. Iho on meidän suurin elin. Ei ole samantekevää mitä iholle laittaa. Luonnonmukaisten puhtaiden tuotteiden käyttö lisää myös ihon ja hiusten hyvinvointia ja ihomme voi hyvin"

Mistä Aubrey luonnonkosmetiikan tuotteista olet sinä lukija pitänyt?

Aubrey-Organic tuotteet löydät täältä